CK Interieurspuiterij

Bent u op zoek naar een kwaliteitsspuiterij om bijvoorbeeld uw keuken of interieur een geheel nieuw uiterlijk te geven? Cokoen heeft een eigen interieurspuiterij in huis.

Het maken van een mooi stukje interieurwerk begint bij het ontwerp, daarna het ambachtelijk produceren ervan. Maar wat nog veel belangrijker is; de afwerking! Die bepaalt tenslotte het uiteindelijke resultaat.

Cokoen is in 2015 gestart met een eigen interieurspuiterij! Wij weten als geen ander wat de risico’s zijn van de laatste hand leggen aan een meubel, zoals afwerken met lak, beits of iets dergelijks. Wij houden deze kwaliteit en uitstraling graag in eigen hand, vandaar dat wij het spuitwerk in eigen huis onderbrengen. Hierdoor zijn we gespecialiseerd in kwaliteitsafwerking met een grote flexibiliteit.

Onze spuiterij heeft deze denk- en werkwijze en heeft goede en ruime capaciteit. Daarom bieden we deze ook bij derden aan. Zowel zakelijk als particulier bent u bij ons van harte welkom. Wij laten u ons bedrijf zien en kunnen u alles vertellen over het maken van een goed stukje lakafwerking in onze spuiterij. Eveneens door het tonen van diverse stalen.

Bent u dus op zoek naar een kwaliteitsspuiterij? Bezoek onze showroom voor inspiratie of neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag geheel vrijblijvend te woord.

inspiratie